Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
canadagoosejas.over-blog.com

Winterjassen Dames/Heren | Canada Goose Jassen Sale Nederland ...

Vergelijk Canada Goose: Kensington VS Trillium

Canada Goose biedt vele verschillende winter jassen. Hier is een beetje vergelijking van de populaire geïsoleerde vrouwen Kensington Parka en Trillium Parka.

Op het eerste gezicht is de Trillium meer minimalistische dan het Kensington. Met zijn sportieve pasvorm hoeft de Trillium niet een heleboel zichtbare details dan de module knoppen die de klep en de twee zakken op de heupen sluit.

De Kensington is meer uitgerust met openingen aan de onderkant voor- en achterzijde. Het heeft decoratieve module knoppen op de klep, canada goose sale,zakken, mouwen en rug opening. De mouwen zijn voorzien van rib gebreide manchetten die de wind bij baai te houden. Van de Trillium manchetten zijn langer, maar de Kensington heeft een correctie van de module op de polsen.

Canada Goose Chilliwack Bomber Pacific Blue – Dames

De twee jassen zijn parka's; ze stoppen net boven de knie. Hun buitenzakken zijn alle fleece gevoerde. De Kensington heeft twee verstelbare bandjes op de taille te geven een meer vrouwelijk silhouet, canada goose chilliwack bomber dames,terwijl de Trillium heeft twee snoeren binnen aan te scherpen de taille.

De Kensington heeft een niet-verwijderbare capuchon, in tegenstelling tot de Trillium. Maar de vacht is afneembaar op beide parka's en de kappen zijn geïsoleerd. Een beetje extra op de Kensington, de kap is fleece gevoerde aan de binnenkant, waardoor het helemaal zacht en gezellig.

http://shop.nordstrom.com/c/canada-goose/

Canada Goose ontwikkeld de thermische ervaring Index (TEI) u kunt gebruiken bij het vinden van de warmte die u wilt gebruiken voor de ervaring die je in elk van hun producten zoekt. De Kensington heeft een rating van 3 (-10 ° C /-20 ° C), canada goose chilliwack bomber heren.terwijl de Trillium een rating van 4 (-15 ° C /-25 ° C heeft).

Kortom, beide stijlen zijn volledig gemaakt in Canada, en de kwaliteit is onovertroffen. Ze zijn klaar om u warm te houden! En als je winkelen of de metro nemen, u de schouderbanden aan de binnenkant van de Kensington waarmee u om het te dragen als een rugzak waarderen zult, houden je armen vrij.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post